Президентът на Хебър Александър Иванов даде специално интервю за Дарик радио

...
Президентът на Хебър Александър Иванов даде специално интервю за Дарик радио
Коментари Харесай

Президентът на Хебър: Безпрецедентна подкрепа за български отбор в чужбина

Президентът на Хебър Александър Иванов даде особено изявление за Дарик радио и dsport след загубата с 2:3 гейма от Берлин Рисайклинг Волейс.

„ Всичко е наред, прибрахме се. Доста страсти хвърлиха момчетата. За страдание, не успяхме да се поздравим с триумфа. Трябва да извлечем позитивите, а те не са един и два. В Хебър постоянно сме се старали да демонстрираме доста високо организационно равнище на семействата ни “, стартира Иванов.

„ За нас беше добре пристигнало да забележим по какъв начин се случват нещата в Берлин. Прекрасна атмосфера, всичко беше на равнище. Не се беше случвало от доста време толкоз хора да ни поддържат в чужбина. Имаше организация и от наша страна. Имаше хора и от Пазарджик, които пропътуваха пътя до Германия. Стана празник и се надявам да ги зарадваме на идващ стадий. Безпрецедентна поддръжка за български тим в чужбина “, продължи той.
 Драма, обрати, два изпуснати мачбола и мъчителна загуба за Хебър в Шампионската лига в Берлин Драма, обрати, два изпуснати мачбола и мъчителна загуба за Хебър в Шампионската лига в Берлин
„ В годините постоянно сме се старали да надграждаме. Така беше предходната година, по този начин е и тази. Всичко, което надградим като резултат, е бонус. Искаме да се утвърдим като европейски тим с цели и упоритости. Мечтаем за това. Имаме и друго мощно качество, че сме работливи “, добави президентът на ВК Хебър.
30  Шампионска лига: Берлин РВ - Хебър 3:2 </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник:
sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР